SUB-SLIDER-2
Subslider-prosellers-ny1
Subslider-prosellers-ny2
Ydelser2019-02-01T10:56:06+00:00

Vores ydelser

De tre grundsten

Hos Prosellers er alt arbejde baseret på vores tre grundsten:

KEY ACCOUNT MANAGEMENT
Vi ”sparker” døren ind på hovedkontoret og sørger for, at jeres produkter finder vej til hylderne.
Når dette er sket er vores professionelle team jeres relation til hovedkontoret – både hvad angår den daglige kontakt og årsaftaler.

SALG
Vi er Danmarks mest fleksible salgsstyrke. Vi gør forskellen ved at give det enkelte produkt den opmærksomhed det fortjener, og samtidig tænkes der i at skabe synergi produkterne imellem.

Vi er alternativet til egen salgsstyrke, hvor investeringen ofte er den korrekte, men hvor udbyttet er for lille.

MERCHANDISING
Vores team af professionelle merchandisere sørger for, at det som aftales på hovedkontoret også sker i butikkerne, således at I får den optimale eksponering af jeres produkter.

28 14 72 25

Det vi tror på

Vores ydelser i Prosellers afspejler, hvad vi tror på.

  • Vi tror på, at opmærksomhed er fremtidens vækst-hormon!
  • Vi tror på, at evnen til at skille sig ud er nøglen til kundernes købelyst og loyalitet!
  • Vi tror på at dem, der er modige nok til at bryde med status quo er dem, der skaber fremtidens succeser!
  • Vi tror på dine muligheder, og vi tror på os selv. Derfor er vi overbeviste om, at de to ting tilsammen sikrer dig det ønskede resultat!

Vores team arbejder altid på højtryk for at sikre dig et tilfredsstillende resultat. For at skabe mest mulig vækst sørger Prosellers for hele tiden at være de førende eksperter i opmærksomhed.

Med os som sparringspartner er du garanteret relevant feedback, og vi arbejder hårdt for at skabe en ny service-oplevelse omkring dit produkt. Derfor får du adgang til øget vækst og service.

Opmærksomhed er en kunst!

 Relevans skaber vækst!

 Opmærksomhed skaber relevans!

Det kan vi hjælpe med

Hos Prosellers kan vi hjælpe dig med at give dit produkt den opmærksomhed, det fortjener.

RESULTATER VS METODER
De fleste af os kan, efter lidt instruktion, bygge en funktionsdygtig tømmerflåde. De færreste af os bliver af den årsag dygtige til at navigere til søs. Sådan er det også, når dit produkt skal have den opmærksomhed det fortjener.

Selvfølgelig mestrer Prosellers metoderne. Selvfølgelig kan vi bygge tømmerflåden. Vi tror dog ikke på, at du får det ønskede resultat af at høre om salgsture, merchandising og agenturer. Vi tror på, at skræddersyet opmærksomhed giver det ønskede resultat.

OMSÆTNING ER AFGØRENDE
Når dit produkt får den opmærksomhed det fortjener, kan det måles direkte på omsætningen. Derfor er der altid fokus på omsætning, når dit samarbejde med os starter.

MOD OG BESLUTSOMHED
Dit resultat sikres via modig, kvalificeret og relevant feedback fra Prosellers. Du vil opleve en sparringspartner, der beslutsomt har fokus på resultatet, fremfor egne metoder og forretningsgange.

Vi tror på at din succes er vores succes. Du kommer i første række, og så skal vi nok få det, der tilkommer os efterfølgende.

FOKUS VIA SAMARBEJDE
Din succes kan sikres via et samarbejde med Prosellers. Når du fokuserer på alt det, du er bedst til, og vi fokuserer på alt det, vi er bedst til, får dit produkt den opmærksomhed det fortjener.

Du kan altså skabe et bredere fokus og begrænse sårbarheden via et samarbejde med Prosellers, og vi sørger også for, at der er styr på udgifterne.

Kontakt os

Kontakt os i dag og hør mere, om hvad vi kan gøre for lige netop dig og dit produkt.

Vi kan træffes på følgende tre måder:

1. Ring nu på +45 28 14 72 25

2. Udfyld kontaktformularen på siden her

3. Send en e-mail på info@prosellers.dk

Vi glæder os til at samarbejde med dig!