SUB-SLIDER-2
Subslider-prosellers-ny1
Subslider-prosellers-ny2
Referencer2020-01-09T11:23:45+00:00

Referencer

Metsä Tissue
Det er essentielt, at man som virksomhed kender sit market og sine kunder. Men vi tror også på, at vinderen er den virksomhed, der har det stærkeste hold bag sig. Hér spiller Prosellers en uundværlig rolle for os.

Prosellers tilfører Metsä Tissue den værdi, der skal til, for at vi vinder på markedet. De har skabt en synlighed og en tilstedeværelse for vores produkter, som vi ikke kan undvære. At arbejde sammen med Prosellers har givet os en konkurrencefordel, fordi vi sammen finder ud af, hvordan vi kommer bedst muligt ud til vores kunder. Det betyder, at vi hele tiden kan være på forkant med vores marked og vores kunders behov.

Prosellers arbejder professionelt og med en service i topklasse. Deres kompetencer sikrer os en topplacering på markedet, og derfor er Prosellers en samarbejdspartner, vi holder fast i.

Bettina Schultz
Sales Director, Consumer DK
Metsä Tissue

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare A/S
Vi har brugt Prosellers siden maj 2013 og er yderst tilfredse med den service de udfører for os. Prosellers leverer kvalificeret og værdifuld sparring omkring strategi og hjælper os til, at nå vores opstillede mål.

For os er det afgørende vigtigt, at vi får den rette opmærksomhed i de rette mængder. Dette sikrer at vi får fuld værdi for de kampagner, vi køber på hovedkontorerne. Det er vigtigt vi får den rette information og de rette data løbende. Dette leverer Prosellers med sikker hånd og i høj kvalitet.

Netop pga. af ovenstående valgte vi igen Prosellers som partner, da vi gennemførte vores joint-venture med Novartis i 2015.

Michael Ljørring
Sales Manager Denmark, Iceland
GSK Consumer Healthcare MM

 RESULTATORIENTERET 

 VEJEN TIL OPMÆRKSOMHED 

 PROFESSIONELT TEAM 

Nordisk KAM
Igennem de sidste seks år har jeg samarbejdet med Prosellers igennem andre virksomheder, hvilket har været en succes hver gang. Prosellers ved, hvordan butikkerne og kæderne fungerer, og vigtigst af alt, forstår de, at få budskaberne ud på den helt rigtige måde.

Produkter skal have den opmærksomhed, de fortjener – derfor er det vigtigt, at ingen produkter står ens. Prosellers sørger for, at dine produkter komme til at skille sig ud fra mængden.

Thony Thomsen
Nordisk KAM