SUB-SLIDER-2
Subslider-prosellers-ny1
Subslider-prosellers-ny2
Referencer2019-07-22T08:39:46+00:00

Referencer

Metsä Tissue
Det er essentielt, at man som virksomhed kender sit market og sine kunder. Men vi tror også på, at vinderen er den virksomhed, der har det stærkeste hold bag sig. Hér spiller Prosellers en uundværlig rolle for os.

Prosellers tilfører Metsä Tissue den værdi, der skal til, for at vi vinder på markedet. De har skabt en synlighed og en tilstedeværelse for vores produkter, som vi ikke kan undvære. At arbejde sammen med Prosellers har givet os en konkurrencefordel, fordi vi sammen finder ud af, hvordan vi kommer bedst muligt ud til vores kunder. Det betyder, at vi hele tiden kan være på forkant med vores marked og vores kunders behov.

Prosellers arbejder professionelt og med en service i topklasse. Deres kompetencer sikrer os en topplacering på markedet, og derfor er Prosellers en samarbejdspartner, vi holder fast i.

Bettina Schultz
Sales Director, Consumer DK
Metsä Tissue

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare A/S
Vi har brugt Prosellers siden maj 2013 og er yderst tilfredse med den service de udfører for os. Prosellers leverer kvalificeret og værdifuld sparring omkring strategi og hjælper os til, at nå vores opstillede mål.

For os er det afgørende vigtigt, at vi får den rette opmærksomhed i de rette mængder. Dette sikrer at vi får fuld værdi for de kampagner, vi køber på hovedkontorerne. Det er vigtigt vi får den rette information og de rette data løbende. Dette leverer Prosellers med sikker hånd og i høj kvalitet.

Netop pga. af ovenstående valgte vi igen Prosellers som partner, da vi gennemførte vores joint-venture med Novartis i 2015.

Michael Ljørring
Sales Manager Denmark, Iceland
GSK Consumer Healthcare MM

 RESULTATORIENTERET 

 VEJEN TIL OPMÆRKSOMHED 

 PROFESSIONELT TEAM 

Castus
Tidligere var der butikker vi ikke besøgte, fordi der ikke var ressourcer til det. Vi prioriterede at vores egne salgskonsulenter ikke skulle bruge tiden på de glemte butikker. Derfor valgte vi at benytte os af Prosellers ekspertise, hvilket igennem de sidste 3-4 år, har givet rigtig god økonomi i besøgene..

Niels Svendsen
Salgsdirektør, Castus

JemoPharm
Samarbejdet med Prosellers har givet os en salgsstyrke med øget fokus. Fokus er øget ved at udvælge de rigtige produkter fra vores katalog, give dem intens opmærksomhed, og derved sikre at vores produkter ikke drukner blandt alle ”de andre”. Dette set-up passer godt overens med JemoPharms salgsstrategi, og med denne fleksible tilgang føler vi, at vi har fået en seriøs samarbejdspartner, som giver vores produkter den rette opmærksomhed. Denne fleksibilitet omfatter også muligheden for rapportering, som passer til os. Når vi opdaterer vores succeskriterier, kan Prosellers med det samme følge med, og måle direkte herefter.

Lars Uglebjerg Olsen
Sales Director
JemoPharm 

 

Vil du vide mere om, hvad Prosellers kan gøre for dig og dit produkt?

…så gør som Reckitt Benckiser, JemoPharm, Metsä Tissue og mange flere – kontakt os i dag!

1. Ring nu på +45 28 14 72 25
2. Udfyld kontaktformularen på siden her
3. Send en e-mail på info@prosellers.dk

Vi har altid tid til dig!