SUB-SLIDER-2
Subslider-prosellers-ny1
Subslider-prosellers-ny2
Hvorfor os2019-11-22T12:49:26+00:00

Hvorfor os?

Prosellers sørger for, at dit produkt får den opmærksomhed det fortjener!

Hvem har lyst til at være én blandt mange? Hvem har lyst til at være en del af en samtale, hvor modparten ikke lytter, men kun taler? Hvem har lyst til at ”lege” med en, der vil bestemme det hele? Ikke mange!

Dit produkt skal ikke være et blandt mange! Dit produkt skal ikke forsvinde i mængden! Dit produkt skal have den opmærksomhed det fortjener – dét mener vi hos Prosellers! Som et salgsselskab kan vi sikre, at dine produkter præsenterer sig lækkert for kunderne i butikken, hvor de skal sælges.

HVORFOR VÆLGE PROSELLERS?

For Prosellers er det vigtigt at understrege, at dit produkt ikke forsvinder i mængden, når vi er ude at finde en hyldeplads. I modsætning til vores konkurrenter har vi maks 5 produkter med rundt i butikkerne, så vi kan sikre, at dit produkt ikke skal dele opmærksomheden med mange andre brands.

Som salgsselskab arbejder Prosellers for, at du kommer ordenligt ud til dine kunder. Det handler om at skabe en opmærksomhed, der passer til det enkelte produkt, således at man er synlig i butikken. Vi skal fange kunden ved hjælp af en unik hyldeeksponering, udstillinger, events m.m. Vores team sørger for vareopfyldning og trimning på hylderne, så du altid er præsentabel i butikken.

Carusel image 5
Carusel image 4
Carusel image 3
Carusel image 2
Carusel image 1

Dit ekstra sæt hænder

Båret af passion! Båret af vision! I år 2010 samlede vi vores erfaringer fra både B2B og B2C markedet med ét klart mål for øje; at skabe den opmærksomhed, som dine produkter fortjener! Vi er dit ekstra sæt hænder til en effektiv måde at realisere et stærkt salg.

I mere end 10 år har vi skabt opmærksomhed, der ses direkte på bundlinjen hos vores kunder. Vi kan ”name droppe” alle de rigtige referencer, men det vigtigste for dig er, at vi formår at tilpasse vores kompetencer til også at dække dit behov for at give dit produkt den opmærksomhed, det fortjener.

  • salgsselskabServiceminded
  • salgsselskabResultatdrevet
  • salgsselskabFørende på markedet

VI KAN ØGE DIN OPMÆRKSOMHED I DAG

Gør som Reckitt Benckiser, JemoPharm, Metsä Tissue og mange flere – kontakt os i dag!

Du kan kontakte os på følgende tre måder:

1. Ring nu på +45 28 14 72 25
2. Udfyld kontaktformularen
3. Send en e-mail på info@prosellers.dk

Vi har altid tid til dig!