Referencer

Prosellers er dine ekstra hænder og solide viden - og en effektiv måde for dig at realisere et stærkt salg.

JemoPharm

Derfor vælger vi prosellers
Samarbejdet med prosellers har givet os en salgsstyrke med øget fokus. Fokus er øget ved at udvælge de rigtige produkter fra vores katalog, give dem intens opmærksomhed, og derved sikre at vores produkter ikke drukner blandt alle ”de andre”. Dette set-up passer godt overens med JemoPharms salgsstrategi, og med denne fleksible tilgang føler vi, at vi har fået en seriøs samarbejdspartner, som giver vores produkter den rette opmærksomhed. Denne fleksibilitet omfatter også muligheden for rapportering, som passer til os. Når vi opdaterer vores succeskriterier, kan prosellers med det samme følge med, og måle direkte herefter.

Lars Uglebjerg Olsen
Sales Director

Reckitt Benckiser

Vi har løbende arbejdet sammen med Prosellers omkring salgsraids i butikker, hvor vi ikke selv har de nødvendige ressourcer til at dække med egne konsulenter.  Resultat af salgsraids har været fremragende og man fornemmer tydeligt, at Prosellers arbejder hårdt og vedholdende for at skabe resultater for vores produkter.  Senest har vi udvidet samarbejdet med Prosellers til at inkludere vores mercheropgaver på tværs af handlen, hvilket de har løftet til det ønskede niveau. Vi er samlet set meget tilfredse med samarbejdet imellem RB og Prosellers.

Jacob Sødam Jensen
Key Account Manager & Fields Sales Manager
Reckitt Benckiser A/S

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare A/S

Vi har brugt ProSellers siden maj 2013 og er yderst tilfredse med den service de udfører for os. Prosellers leverer kvalificeret og værdifuld sparring omkring strategi og hjælper os til, at nå vores opstillede mål.

For os er det afgørende vigtigt, at vi får den rette opmærksomhed i de rette mængder. Dette sikrer at vi får fuld værdi for de kampagner, vi køber på hovedkontorerne. Det er vigtigt vi får den rette information og de rette data løbende. Dette leverer prosellers med sikker hånd og i høj kvalitet.

Netop pga. af ovenstående, valgte vi igen prosellers som partner, da vi gennemførte vores joint venture med Novartis her i 2015.

Michael Ljørring
Sales Manager  Denmark, Iceland
GSK Consumer Healthcare MM

Castus

Tidligere var der butikker vi ikke besøgte, fordi der ikke var ressourcer til det. Vi prioriterede at vores egne salgskonsulenter ikke skulle bruge tiden på de glemte butikker. Derfor valgte vi at benytte os af prosellers ekspertise, hvilket igennem de sidste 3-4 år, har givet rigtig god økonomi i besøgene..

Niels Svendsen
Salgsdirektør, Castus

Anders Kongegaard – Dagli’ Brugsen Stenstrup

Prosellers kommer hver 6-7 uge med nye spændende ting i ”tasken” – så de er et  kendt ansigt i butikken. Jeg bliver gerne repræsenteret for 3-4 forskellige varegrupper, og alle får det samme fokus! Er der udfordringer hjælper Prosellers konsulenten os altid.

Anders Kongegaard
Dagli’ Brugsen Stenstrup

Anders Have – Dagli´Brugsen Mejrup

Prosellers kommer jævnligt i butikken og altid med nye spændende produkter.
Det er absolut en fordel, at de ikke har mere end 3 til 4 firmaer med. Det gør det nemt at overskue og hver produkt for den fornødne fokus.

Vi oplever aldrig problemer med for stort indsalg eller dato kritiske varer. Der er altid fuld opbakning fra Prosellers.

Vi er meget positive over samarbejdet med deres konsulenter.

Anders Have
Uddeler, Dagli´Brugsen Mejrup