Om Prosellers

Lidt tættere på Prosellers

Resultater er spillets regler

I mere end 20 år, har vi skabt opmærksomhed, der ses direkte på bundlinien, hos vores kunder. Vi kan ”name droppe” alle de rigtige referencer, men det vigtigste for dig er, at vi formår at tilpasse vores kompetencer til også at dække dit behov, for at give dit/dine produkt(er) den opmærksomhed det/de fortjener.

Vi tror på de rigtige mennesker gør forskellen

Hos prosellers ansætter vi de rigtige mennesker, der har de kompetencer det kræver, at skabe den opmærksomhed, som dit produkt fortjener. Vi er stolte af vores fleksible og videbegærlige faste stab af medarbejdere, der let og fleksibelt udvides med ekstra kompetencer, når opgaven eller sæsonen kræver det.

Hvem er Prosellers

Eva Ruhnau

Ekspert i opmærksomhed og struktur

Eva Ruhnau er HD i afsætning og har en lang karriere inden for salg og markedsføring af førende dagligvareprodukter. Eva har et solidt kendskab til salg rettet mod dagligvarekæderne, Matas og Apoteket og kender derfor dansk detailhandel fra a til z.

Thomas Ruhnau

Ekspert i opmærksomhed og salg

Thomas Ruhnau har siden 2000 drevet selvstændig grossistvirksomhed med salg af vin og spiritus til detailleddet og hotel- og restaurations-branchen. Derfor er Thomas grundigt bekendt med de udfordringer, muligheder og det potentiale, som byder sig i detailhandlen. I 2008 stiftede Thomas prosellers A/S.

Team og kompetencer

Hos prosellers har vi kun ét hensyn at tage, og det er at skabe resultater for vores kunder. Vi har skåret helt ind til benet og samlet Danmarks suverænt bedste team, når det handler om salg og opmærksomhed.

Selvfølgelig har vi kniv skarpe koncepter, modeller og redskaber – men vigtigst af alt, har vi de mennesker, der er de absolut bedste til at levere ”varen”.

Det er os alle de andre på vores marked løber efter, hvilket for dig som kunde betyder, at du bliver en del af føre-teamet. Du kommer ganske enkelt med helt fremme i feltet. Vi søger for du til enhver tid skiller dig ud, og vi tillader ALDRIG at dit produkt drukner i mængden – hverken på hylderne, eller hos os.

Vi har altid tid til dig.

Du bliver en del
af vinder-teamet!