Det er ganske enkelt ikke godt nok!

Skrevet d. October 24, 2016   Nyheder

Det er ganske enkelt ikke godt nok!

Meget godt” er ganske enkelt ikke ”godt nok.” Middelmådighed bringer intet godt med sig. Desværre er det blevet komfortzone mange steder, at blive talt efter munden.

Men det er ikke god business 
Så ofte står vi alle med et valg; vil vi tales efter munden og derved skabe middelmådige resultater, eller vil vi forlade ”vi plejer mentaliteten” og skabe noget ekstraordinært?

Lige til kernen
Hvem af os bliver til det, vi potentielt kan blive, hvis ikke vi får modstand? Hvem er blevet ekstraordinær af konstant medgang? Hvem rykker verden, uden først at have rykket sig selv? Nej vel – og alligevel sker det, at vi falder i søvn i dovenskabens lune favn. Imens stikker konkurrenterne af fra ”os!”

Provokeret?
Noget der provokerer os hos prosellers er, at vi ser så pokkers meget potentiale ”derude” – så mange enestående muligheder, der drukner i hverdagens trummerum. Muligheder der drukner i ”vi plejer tankegangen” – og som mest af alt drukner i komfortzonernes fængsel.

Den virkelige verden
Einstein sagde; ”at den tankegang der har skabt problemet, ikke også kan løse det igen.” Det synes vi er klogt sagt. Oversat til den virkelige verden, så betyder det ikke nødvendigvis at ”vi alle har skabt problemer”, men langt mere at verdenen omkring os skifter hurtigere, end vi når at skifte med.

Du er hermed inviteret
Din partner til professionelt salg anno det 21. århundrede – det er os, prosellers. Du er hermed inviteret til dialog. En dialog om at skabe maksimale resultater med den eksisterende investering I allerede gør jer! Eller om at skabe en investering, som har en utrolig “return on investment!”