Med andre, er du fantastisk!

Skrevet d. November 16, 2014   Nyheder

Med andre, er du fantastisk!

Alene er du god – sammen med andre, er du fantastisk!
Synergi er fremtidens vækst-hormon, når det handler om at sælge varer. Selvfølgelig skal egne produkter, strategier og placeringer være af høj kvalitet – men kædes du sammen med andre, som løfter dig, og du løfter dem…. Så får dit produkt den opmærksomhed det fortjener!

Timing rules the world!
Timing handler ikke om at sætte sig på sin flade og vente på, at kunderne sender købssignaler. Timing er evnen til at skabe købelyst – lige her og nu! Og hvordan gør du så det? Synergi!!!

Gamle dynastier falder
Dit produkt skal have den opmærksomhed det fortjener, og at have den ”rigtige” hyldeplacering i forhold til kundestrømmen er ikke nok! Venner, tiderne er skiftet – ”gamle dynastier” falder i form af, at business as usual tankegangen spiller fallit – men ikke dig, du gør noget andet! Du tænker ikke kun ud af boksen, du GØR rent faktisk noget, der er ud af boksen?!?!

Trendy eller transformation?
Vi kan sagtens name-droppe de rigtige kunder: Reckitt Benckiser og GlaxoSmithKline, eller fortælle hvordan vi skabte synergi og derved mersalg for Castus – men vi vil meget hellere se på, hvordan vi kan bruge synergi princippet til, at skabe mersalg hos dig! Spørgsmålet er om du har tid til at sælge mere?

prosellers forstår sammen med jer, at brænde igennem, når vi sælger jeres produkt!. Alle medlemmer af prosellers-holdet er håndplukket til opgaven og bestrider de nødvendige egenskaber – og lidt til.