Blog & Nyheder

Seneste nyheder og indlæg fra Prosellers

Hvad har Vild Med Dans dommerne og 2018-trends på konserves med hinanden at gøre? Og hvordan kan begge påvirke jeres forretning positivt? Svaret på dette og meget mere i indlægget herunder!

De fleste kender det – den her Ahaoplevelse, hvor noget der har været en udfordring længe, pludselig bliver fuldstændigt tydeligt og falder i hak. Og så den her undren bagefter, når man reflekterer tilbage og tænker: Hvorfor i alverden så vi ikke det for lang tid siden?

Det helt nye sort
Sådan virker trends; noget er lige pludselig blevet til ”det helt nye sort” – noget der sidste år var utænkeligt, noget som mange måske afslog som uinteressant, absurd og urealistisk. Men et sted sad der en Hr. Ford og tænkte; ”Hvis jeg spørger mine kunder hvad de vil have, siger de hurtigere heste”, og som herefter formåede at eksekvere så effektivt på sin idé, skabe så stærk en trend, at automobilen endte som allemandseje, som et household brand.

Kvalt i egen succes
Automobilbranchen er et ypperligt eksempel på min pointe her. Den startede som en innovativ revolution i verdensklasse, og er nu ved at uddø fordi den er druknet i sin egen succes, og begyndt at tænke business as usual. Branchen bliver i den grad ”disruptet”, og ser ud til at konvertere indtil en branche, hvor det eneste der overlever fra det gamle paradigme er, at mennesker skal transporteres fra A – B; resten er el, selvkørende osv., og det er nu teknologi-virksomheder, der fører kapløbet. Ender vi mon et sted, hvor folk ganske enkelt forlader deres biler, hvor de står, og ikke kommer tilbage til dem igen?

Med på omsætnings-bølgen
Men trends leveres selvfølgelig ikke på konserves til kr. X,- pr. stk. Enten skal vi selv udvise ”Ford mod” og styrke og være trendsetters, eller også skal vi udvikle en helt utrolig næse for øjeblikket, og evne at gribe andres trends i det helt rigtige øjeblik, og så ellers derfra ride med på omsætnings-bølgen. Hos prosellers tror vi i virkeligheden på, at en sund blanding af begge elementer, er den ”rigtige” vej at gå.

Vild med dans
Også i 2018 er det helt afgørende for os alle sammen, at vi forstår hvor forbrugerens opmærksomhed er henne. Hvad optager dem? Hvad vil de have? Hvad belønner de med omsætning, og hvad straffer de os for at gøre? Men samtidig også at have en plan for, hvordan vi hver især vil sætte trends i gang, som alle konkurrenterne jagter, og derfor altid vil have lidt dårligere timing omkring, end vi selv har.

Dansen om succes i 2018 ER gået i gang, og vi inviterer dig hermed til at ”teame op”, og vinde konkurrencen sammen.

Dig!
Du er din værste konkurrent, og jeg er også min. Og hvorfor er vi så det? Fordi vi hver evig eneste dag går rundt i vores egen lille suppedas. Vi bliver blændet af plejer tankegangen, som vores branche står på pælene af, og opdager slet ikke – at de vigtigste mennesker af dem alle, kunderne, er dem vi forstår dårligst af alle.

Vi har så travlt at…
Vi er de sidste der opdager dette faktum, og det bevirker ofte, at kunderne øger deres forbrug løbende, men ligger flere og flere ordrer hos konkurrenten. Ofte er konkurrenten reelt ikke meget bedre end vi er, kunderne kan ganske enkelt blot bedre lide dem. Og kunderne vil altid være forbrugerne – det må vi aldrig glemme.

Den her er til dig
Derfor har vi spurgt forbrugerne, hvad de kan lide og hvad de ikke kan lide, og det deler vi her med dig. Tag feedbacken og få den opmærksomhed dit produkt fortjener.

Mærkevarer til dagligvarehandlen

Distrikt Midtjylland og Fyn/Sydjylland

Prosellers A/S er et salgsselskab som arbejder med en række af Danmarks største mærkevarer som alle distribueres gennem dagligvarehandlen. Blandt disse kan nævnes Panodil, Zovir, Sensodyne, Aquafresh, Nicotinell, Otrivin, Voltaren, Popz, Capri-Sun, Rockstar energidrik m.fl.

Vi omstrukturerer salgsstyrken og søger 2 salgskonsulenter til ovenstående distrikter med bopæl centralt i området (gerne omkring Silkeborg og Kolding) :

Jobbet:
– Aftale og udføre selektive kampagner i butikkerne
– Præsentation og indsalg af hele produktporteføljen
– Optimering af kædekampagner
– Pleje af butikkerne og optimering i distriktet

Kvalifikationer:
– Vi søger en kandidat som kan dokumentere min. 3-5 års erfaring fra mærkevaresalg til dagligvarehandlen. Derudover lægger vi vægt på følgende kvalifikationer:
– Du er struktureret, målrettet og arbejdsom
– Du er resultatorienteret og kan holde mange bolde i luften
– Du er vant til at skabe og fastholde gode relationer med kunderne
– Du har gennemslagskraft og er en god købmand
– Du er forandringsvillig
– Du har humoristisk sans og et energiniveau som er højt
– Du er en teamplayer
– Du ser udfordringer og ikke begrænsninger

Vi tilbyder dig:
– At blive en del af et team hvor vi taler med – og ikke om hinanden
– Et spændende og selvstændigt job med mange forskellige arbejdsopgaver
– Attraktiv løn og pension efter kvalifikationer inkl. bil på gule/papegøjeplader m.v.
– Gode kollegiale forhold.

Ansøgning samt CV sendes til info@prosellers.dk inden den 15.maj 2017.  Mrk. din ansøgning ”Fyn” eller ”Midtjylland”

Opstart hurtigst muligt.

Får dit produkt den opmærksomhed det fortjener?!

Vi tror på at fremtidens vinder er den, der evner at skabe synergier som KUNDERNE forstår, og ”tænder” på! Vi tror på, at dem der vinder, er dem der løber med al opmærksomheden, og vi tror på at; ”The winner takes it all!” Hvad tror du på?

Sådan vinder du kundernes opmærksomhed
Det korte svar er selvfølgelig, at når du handler med os, sikrer vi at dit produkt får den opmærksomhed det fortjener :-)!! Men udover det, så handler det om at skille sig ud. Hvis ikke ”vi” evner det, så ender vi i et marked, hvor pris stille og roligt bliver vores eneste justerbare parameter – og det er IKKE at prisen skal sættes op, det ender med! Kunder er i sidste ende mennesker, der kommer ind i butikkerne – med deres menneskelige psykologi på slæb, og den skal altså stimuleres på den rigtige måde, før dit produkt får den opmærksomhed det fortjener! Dette er absolut centralt.

Synergi og mod
Vi kan komme med et væld af eksempler, og det kan du også, på hvordan pionererne i en branche sjældent møder bifald og medvind internt, men omvendt vinder kundernes gunst. Ofte “udsættes” de derimod for “tabernes” uanstændige tricks. Et eksempel kunne være da Steve Jobs overbeviste musikbranchen om, at de skulle sælge musik, ét nummer ad gangen og til en dollars stykket, var der ikke den store optimisme at spore internt. Men Jobs så en synergi; online handel og musik – og aldrig er der blevet solgt så meget musik som nu! Fremtidens vinder har modet til at bryde rammerne, evnen til at skabe synergier, og tager tævene undervejs.

Det er muligt
Der er ingen der kan være gode til det hele! Det handler om NU, at skabe synergi imellem forskellige kompetencer, fra forskellige tankesæt, og oversætte det til noget som kunderne forstår. I kan have verdens bedste produkt, men forstår kunderne ikke værdien, eller drukner produktet i mængden med alle de andre, så får produktet ikke den opmærksomhed det fortjener! Tag jeres viden – tag jeres produkt og giv det til os, så skal vi nok sørge for, at det får den opmærksomhed det fortjener!

Lad os høre lidt konkret om jer – så skal vi nok fortælle meget mere om hvordan!

Meget godt” er ganske enkelt ikke ”godt nok.” Middelmådighed bringer intet godt med sig. Desværre er det blevet komfortzone mange steder, at blive talt efter munden.

Men det er ikke god business 
Så ofte står vi alle med et valg; vil vi tales efter munden og derved skabe middelmådige resultater, eller vil vi forlade ”vi plejer mentaliteten” og skabe noget ekstraordinært?

Lige til kernen
Hvem af os bliver til det, vi potentielt kan blive, hvis ikke vi får modstand? Hvem er blevet ekstraordinær af konstant medgang? Hvem rykker verden, uden først at have rykket sig selv? Nej vel – og alligevel sker det, at vi falder i søvn i dovenskabens lune favn. Imens stikker konkurrenterne af fra ”os!”

Provokeret?
Noget der provokerer os hos prosellers er, at vi ser så pokkers meget potentiale ”derude” – så mange enestående muligheder, der drukner i hverdagens trummerum. Muligheder der drukner i ”vi plejer tankegangen” – og som mest af alt drukner i komfortzonernes fængsel.

Den virkelige verden
Einstein sagde; ”at den tankegang der har skabt problemet, ikke også kan løse det igen.” Det synes vi er klogt sagt. Oversat til den virkelige verden, så betyder det ikke nødvendigvis at ”vi alle har skabt problemer”, men langt mere at verdenen omkring os skifter hurtigere, end vi når at skifte med.

Du er hermed inviteret
Din partner til professionelt salg anno det 21. århundrede – det er os, prosellers. Du er hermed inviteret til dialog. En dialog om at skabe maksimale resultater med den eksisterende investering I allerede gør jer! Eller om at skabe en investering, som har en utrolig “return on investment!”

I en verden med tusindevis af tilbud, muligheder og information er kunsten om at fange kundernes opmærksomhed, mere relevant end nogensinde før. Der findes ikke en kunde, som mangler muligheder – til gengæld findes der et utal, der har brug for effektivt at kunne sortere i “big data” virkeligheden, og foretage for dem positive valg.

Videoen her er ment som lidt inspiration til, hvordan I bliver relevant for kunderne, når handler om at tage positive valg for dem. Vi tror på, at denne evner er vigtig for fremtidens vindere i detail handlen.

Ofte er slutkunden overvældet. De kan tage brusebad i alle de ”tilbud”, som hver dag kæmper om at vinde deres opmærksomhed og for at navigere igennem dette ”mylder”, handler de ofte styret af vaner. De gør som de plejer.

For at ændre, øge, ekspandere, forstyrre eller fastholde disse vaner vælger flere og flere at handle med os. Det er vi både stolte af og beærede over.

JemoPharm fortæller her om, hvorfor de har valgt at være med på vores Matas-tourné og hvad de har fået ud af det.

Derfor vælger vi ProSellers
Samarbejdet med Prosellers har givet os en salgsstyrke med øget fokus. Fokus er øget ved at udvælge de rigtige produkter fra vores katalog og derved sikre, at vores produkter ikke drukner blandt alle ”de andre”. Dette set-up passer godt overens med JemoPharms salgsstrategi, og med denne fleksible tilgang føler vi, at vi har fået en seriøs samarbejdspartner, som giver vores produkter den rette opmærksomhed. Denne fleksibilitet omfatter også muligheden for rapportering, som passer til os. Når vi opdaterer vores succeskriterier, kan prosellers med det samme følge med, og måle direkte herefter.

Lars Uglebjerg Olsen
Sales Director

Danone Hayat støtter sporten!
Tilgengæld støtter prosellers dem i, at skabe lige præcis den opmærksomhed deres kildevand fortjener. Det gør vi ved at vise hvordan Danone Hayat er et friskt pust i en branchen, hvor der stort set kun er en leverandør på alt vand.

Vi tilpasser en rækker faktorer der gør, at butikkerne får mere opmærksomhed, fordi de har Danone Hayat på hylderne…. Så kan Lie Kaas godt komme og reklamere for sin Win/Win situation!